Vil du bli en del av Den du er – laget

Vi utvider vår satsing og søker flere til «Den du er»-teamet 

Den du er AS er utvikler et nyskapende og helhetlig tilbud innen helse, egenpleie og velvære. Første klinikk ble etablert i Trondheim i mars 2023, og vi har i dag 6 ansatte. Vi har siden oppstarten etablert en kundebase med over 1.200 kunder, scorer meget høyt på kundetilfredshet og har fått mye omtale i pressen og i sosiale media. Selskapet har offensive ambisjoner om lokal og nasjonal vekst gjennom klinikker og digitalt salg av produkter og tjenester.

Ideen bak merkevaren og klinikken er at den enkelte skal føle glede ved helse, egenpleie og velvære. Det handler om å ta vare på deg selv, ikke fordi andre forventer det, men fordi det føles godt og riktig. Visjonen vår er; «Vi hjelper deg å bli din egen bestevenn».

Vi utvider nå helsedelen av vårt konsept. Det vil si å jobbe målrettet og helhetlig med individuell helseveiledning og behandling, med fokus på varig vaneendring og livsstil. Vårt arbeid er forskningsbasert og understøttet av digitale verktøy. Til hjelp bruker vi kliniske undersøkelser og tester. Bakgrunnen for vår tilnærming er at forskning dokumenterer at fysisk og psykisk helse påvirkes positivt av tilpasset fysisk aktivitet, riktig kosthold, hvile, tid med meningsfulle relasjoner og mestring i egen hverdag.

Utvidelsen gjør at vi trenger flere dyktige partnere til teamet vårt, og er nå på jakt etter:

 

 • Helseveiledere
 • Fysioterapeut
 • Psykolog
 • Ernæringsfysiolog

 

Dagens team i Den du er inkluderer lege, fotterapeut, hudpleiere, massører og negledesignere. Vi har også en helseveileder under sertifisering.

 

Gründer Mariann Janson har lang erfaring innen ledelse og pedagogikk, og har blant annet vært leder av MOT Norge og NTG i Tromsø. Med seg som partner har hun lege Jorid Degerstrøm. Hun er en erfaren og profilert fastlege, med lang erfaring fra toppidretten. Hun er medisinsk ansvarlig lege i Olympiatoppen Nord-Norge og jobber som lege for A-laget til Tromsø Idrettslag. Hun jobbet tidligere som lege for Herrelandslaget og kvinnelandslaget i fotball og har mange års erfaring som lege for NTG.

 

Hvem er du?

 

Vi søker deg som er faglig dyktig, flink med folk og liker å jobbe i team. Vi håper også du er offensiv og selvstendig. Og ikke minst, klar til å være med på den spennende reisen til Den du er.

Kanskje driver du i dag din egen virksomhet, og ønsker å bli en del av et større miljø? Eller du er i et etablert miljø og ønsker en ny og spennende utfordring? Kanskje ønsker du også etablere din egen virksomhet innenfor et større miljø?

 

 

Vår klinikk i Trondheim

Den du er AS er etablert i representative lokaler i Fjordgata 82, rett ved Ravnkloa i Trondheim sentrum. Bygget har høy standard, heis og er tilrettelagt for personer med bevegelseshemninger. Den du er holder til i toppetasjen, og har et samlet arealet på 350 kvadratmeter. Det inkluderer inntil 10 behandlingsrom, laboratorium og treningsrom. Våre fasiliteter inkluderer;

 • Resepsjon
 • Venterom
 • Kjøkken og pauserom

I bygget et det også møterom med audiovisuelt utstyr. Det er også mulig å arrangere samlinger med store grupper.

 

 

Eget selskap eller fast ansettelse

Dagens medarbeidere i Den du er AS er fast ansatt i selskapet. Ved utvidelsen ser vi også på modeller der du driver ditt eget selskap, med fast tilknytning og tett integrasjon med vår øvrige virksomhet. Dette vil gi deg friheten og oppsiden ved å drive selvstendig, kombinert med fordelene ved å være i et større fellesskap. Disse fordelene inkluderer;

 • Å jobbe under felles konsept og utvikle felles tjenester
 • Gjensidig henvisning av kunder
 • Felles markedsføring og arrangementer
 • Felles system for booking og oppfølging av kunder
 • Mulig distribusjon gjennom etablert nettbutikk
 • Felles utstyr

For de rette kandidatene er vi villige til å diskutere løsning og modell.

 

 

 

Oppstart: Snarest
 

Videre kontakt/søknad: For nærmere informasjon, dialog og søknad ta kontakt med Mariann Janson; mariann.janson@hotmail.com / mobil 971 70 488. 

 

Du finner mer om oss på www.denduer.no