Tjenester

Vi i Den du er vil at du skal oppdage gleden ved egenpleie. I en travel hverdag kan det være vanskelig å sette av tid til seg selv. Samtidig fortjener du å gi kroppen et lite friminutt. Kanskje kan en time eller to i klinikken være det du trenger akkurat nå? Ei «snill stund» der du lader og føler velvære.

Første Den du er salongen åpnet i Fjordgata 72 i Trondheim 22. mars 2023. I lokalet var det snekring, maling og ordning. Vi er ganske så fornøyde med resultatet. En liten oase, stilig og nedpå, midt i Trondheim sentrum. Etter et halvt års drift vokste vi ut av lokalet. Januar 2024 flyttet vi inn i nye lokaler i Fjordgata 82 i 4. etasje. Salongen ble da utvidet, og vi flyttet fra vårt lille lokale på 75 kvadrat til det nye som var på hele 187 kvadrat. Fra 01. juni 2024 overtok vi like godt hele 4. etasje i Fjordgata 82, vi har nå 330 kvadrat og har gått fra salong til klinikk🌸. I dette ligger at vi har fått med både lege, og fysio i teamet og utvider i retning helse.

Den du er sin kjernevirksomhet er stell av negler, pleie av føtter, frisering av bryn, voksing, ansiktbehandling og avslappende massasje. 

Nå presenterer vi også en nyhet – Digital helseveiledning, og fra september også coaching. Les mer under om hva dette innebærer av tjenester.

Sist men ikke minst har vi en liten nettbutikk med flotte velværeprodukter. 

Manikyr og håndpleie

Den du er tilbyr en rekke behandlinger knyttet til stell av negler. Vi har manikyr med vanlig lakk og gel lakk. I tillegg har vi tilbud dersom du ønsker å forlenge neglene, etterfylle eller style litt ekstra for en spesiell anledning. Forsterkning av egne negler er også et tilbud som er populært og godt for neglene.

Forsterkning – BIAB
Tynt lag gelé på naturlig lengde med farge. Styrker og holder seg fine i inntil 4 uker. Du velger selv form og lengde. Behandlingen kan gjøres uten farge bare med BIAB, eller du kan ha farge og/eller designer. Farge og design legges til som tilleggstjeneste.

Anbefalt påfyll etter 4 uker.

Nytt sett – Forlengelse
Lengde støpt med gelé. Styrker og holder seg fine opp til 4 uker. Du velger selv form og lengde. Her kan du har kun gel, eller du kan velge med farge og/eller design. Farge og design legges til som tilleggstjeneste.

Om du skulle ønske ekstra lange negler må dette også legges inn som tilleggstjeneste.

Anbefalt påfyll etter 3-4 uker.

Forlengelse etterfyll
Fjerner farge eller design, tynner ned gammel gelé og legger ny gelé der det trengs påfyll. Her kan man endre form eller lengde, eller gjøre det samme. Påfyll gjøres på forsterkning og forlenging. Behandlingen velges med kun gel, farge eller med design.

Om du går 6-7 uker før etterfyll må det bookes ekstra tid da jobben blir mer krevende.

Etterfyll gjøres hver 3-4 uke.

Med farge

* Gel lack
* Fransk

Med design

* Eget design, 15 min (max 25 min)
* Farge Ombre

Hvilke neglebehandlinger utfører vi?

Vi utfører:
* Minimanikyr
* Manikyr med vanlig lakk
* Manikyr med Gelelakk
* Forsterkning av egen negl – BIAB
* Nytt sett forlenging (farge eller design)
* Forlengelse etterfyll (farge eller design)
* Etterfyll BIAB
* Fjerning av Akrylnegler
* Fjerning av gelenegler med minimanikyr
* Fjerning av gellakk

Bestilling gjøres via timma, ved å sende mail eller ringe oss

Terapautisk fotbehandling og fotpleie

Det er viktig å prioritere føttene. Føttene bruker vi hver dag. De fleste går mange tusen skritt hver dag og utallige mil i løpet av en måned. Føttene trenger derfor vedlikehold og pleie. Død hud må fjernes, tørr hud må smøres og negler og neglebånd trenger behandling. Den du er kan forvandle slitne føtter med følelse av sandpapir, til pensko-føtter med silkehud. Og vi garanterer at den gode følelsen vil vare i flere uker.

Vi har spesialkompetanse på føtter. I teamet har vi både fotterapaut og fotpleiere.

La oss hjelpe deg å ta vare på føttene dine.

Vi utfører alt fra stell av friske føtter, som bare trenger et fotbad, klipping av negler, fjerning av død hud og fotmassasje, til behandling av vorter, torner, inngrodde negler ol. Vi kan lindre, avlaste og korrigere negler. Fotterapeuten kan hjelpe til med å forebygge og reparere. 

Hvilke neglebehandlinger utfører fotterapeuten vår?

Terapeutisk fotbehandling på 50 eller 80 minutt

 • Pleie av hard hud, forming av negler, rensing av neglebånd, stell av hell og pleie av problemområder. Behandlingen avsluttes med avslappende fotmassasje.
 • Gellakk kan kjøpes som tilleggstjeneste til den terapautiske behandlingen.

Fotterapi med gellakk

 • Fotbehandling inkusiv fotbad og peeling. Godt stelt med negler, hell og pleie av problemområder før påføring av gellack. Avsluttes med en kort avslappende massasje.

Punkt og vortebehandling

 • Behandling for fotvorter.
 • Fotterapi punktbehandling lokalt 15 min, eks fjern liktorn, negletrang eller fortykket negl.

Spangebehandling

 • En spange er en liten plastbit eller metall som limes på neglen under området hvor pasienten har nedgrodd negl. Opprettingen skjer gradvis mens neglen vokser ut.
 • Spange i behandling 2 stk.
 • Spange i behandling 1 stk
 • Spange uten behandling 1 stk

Hva er forskjellen på en fotterapeut og en fotpleier?

En fotterapeut er autorisert helsepersonell med spesialkompetanse på utredning og behandling av sykdommer/lidelser i føtter og negler. Fotterapeuten har fokus på forebygging av ny sykdom og komplikasjoner til allerede kjent sykdom (som diabetes, leddgikt, psoriasis og nedsatt sirkulasjon). En fotterapeut gir også deilig velværebehandling, men har hovedfokus på å forebygge og behandle lidelser knyttet til foten.

Fotpleieren jobber med stell og pleie av føttene, med fokus på kosmetisk behandling og velvære. Fotpleieren er ikke autorisert helsepersonell, men samarbeider tett med fotterapeuten og henviser videre ved behov for vurdering av sykdom/lidelse relatert til føtter og negler.

Fotterapeuten har som mål å kartlegge årsaken til de problemene som oppstår i føttene, og finner best mulig behandling ut ifra de funn man gjør. Har man sykdommer som påvirker føttene, er det ekstra viktigere å ta godt vare føttene sine.

La en autorisert fotterapeut undersøke og behandle, samt gi individuelle råd og veiledning om din fothelse!

Hvilke neglebehandlinger utfører fotpleierne våre?

Fotpleie

 • Bad, pleie av hard hud, forming av negler, rensing av neglebånd, pleie av problemområder samt krem.
 • Stell av negler med gellakk. Forming av negler og rensing av neglebånd, filing og lakk av negler med gellakk. En kort massasje er inkludert. 25 min stell av negler og 25 min lakk
 • Fotpleie med vanlig lakk. Fotbad, forming av negler og rensing av neglebånd, filing og lakk av negler. En kort massasje er inkludert.
 • Fotpleie med gellakk. Bad, pleie av hard hud, forming av negler, rensing av neglebånd, pleie av problemområder samt gellakk. Avslutter med krem og en enkel fotmassasje.
 • Nydelig massasje for føtter. Kan tas i forlengelse av annen behandling eller for seg selv

Bryn og vippeløft

Form & farge av bryn:

Brynene farges med tilpasset farge. Du vil få en kort konsultasjon hvor du og din behandler finner den perfekte form og farge til ditt ansikt. Behandlingen består av farge, voks og napping med pinsett. Bryn varer 3-6 uker avhengig av din vekstsyklus.

Form & farge av bryn og vipper:

Bryn formes og farges etter kundens ønske, samtidig som vipper farges.

Brynslaminering med form og farge:

Brynslaminering er en øyenbrynsbehandling som gjør det mulig å style brynshårene dine i ønsket retning. Behandlingen er perfekt for deg som ønsker at brynene har et fyldigere utseende, samt en velstelt og gredd look.

Har du ekstremt sensitiv hud, eksem, allergier eller tidligere hatt mye hudreaksjoner anbefaler vi sterkt å ta kontakt på forhånd. Vi bruker gode produkter fra InLei der siste steget i lamineringsprosessen er en olje som tilfører næring tilbake til brynene.

Brynslaminering er en behandling hvor de som har mest hår i brynene vil få den mest synlige effekten.

Hva bør jeg huske på etter behandlingen?

Unngå vann, sauna og svette på brynene det første døgnet etter behandlingen. Resultatet holder seg fint lengre hvis du raskt børster gjennom brynene morgen og kveld. Ofte opplever vi at damer i alle aldre mangler hår i sine bryn. Noen har overnappet bryn gjennom årene og noen har rett slett ikke vekst i hele brynet. Vi anbefaler å bruke et vekstserum for bryn parallelt med behandlingen.

Inlei lashfiller/ vippeløft inkludert farge :

Inlei lashfiller / vippeløft inkludert farge, er en vippeløftbehandling hvor vi løfter dine naturlige vipper og får det beste ut av dem. Lash Filler er en ny type vippeløftbehandling, som skal gi kunden trygghet og garanti. Vippene påvirkes positivt og blir tykkere etter gjentatte behandlinger. For best mulig resultat kan du ta vippeløft hver 4-8 uke, alt etter behov.

Du bør unngå å ha noe på vippene de første 24 timene etter behandlingen. Du bør også unngå vann og høy luftfuktighet de 24 første timene etter behandlingen. Det er fullt mulig å bruke sminke på vippene etter 24 timer.

Massasje

Hvilke massasjebehandlinger utfører vi?

Vi utfører:

 • Klassisk massasje for nakke/rygge. Dette er en avslappende massasje for musklene, vi tilbyr både 25 og 50 minutters behandlinger
 • Hodebunnsmassasje. Denne massasjen oppleves av de fleste som utrolig behagelig og anses som en av de aller mest avslappende massasjebehandlingen du kan få. I tillegg stimulerer behandlingen sirkulasjon og lymfedrenasje i hodebunnen og kan ha en positiv effekt på hodepine, migrene, stress og anspenthet
 • Anti age Luxe massasje. Massasje av skulder, ansikt, hode og øvre del av ryggen. Denne massasjen er en lukseriøs massasje som økter blodsirkulasjonen gir glød og jobber med ansiktsmuskulaturen og gir et løft. Behandlingen avsluttes med en god antiage ansiktsmaske. Det anbefales å ta 5 behandlinger ukentlig og deretter en i måneden for vedlikehold av rynker og linjer.
 • Self care spesial. Massasje av skuldre, ansikt, hodebunn og øvre del av ryggen. I tillegg masseres også armer og føtter. Om du er stiv og støl i kroppen, kan denne behandlingen være det som kan kikke deg opp. Behandlingen inkluderer ansikts og håndmaske. Ta en pause fra hverdagen og bare nyt denne avslappende gode behandling
 • Massasje for to. Vi tilbyr massasje for to samtidig. Ta med deg en venn, venninne, familiemedlem eller en kjæreste. Ta kontakt for booking og pris.

 

Voksing

Den du er salongen tilbyr voksbehandling fra topp til tå.

Vi tilbyr en rekke ulike voksbehandlinger ut i fra dine behov. Profesjonell hårfjerning med voks er en effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Etter gjentatte behandlinger hårveksten blir svakere og mykere. Vår hud og kroppsterapeut har lang erfaring innenfor voksing .

Vi bruker kun voks av høy kvalitet, noe som fjerner selv de fineste hårene smidig og er skånsom mot huden. Vår anbefaling er å vokse regelmessig ca 1 gang hver 4 uke. Avhengig av hvor kraftig hårvekstvekst du har og hvilken vekstfase hårene er i.

Vokser du regelmessig vil også behandlingen oppleves mindre irritabel for huden.

Vi bruker voks fra Lycon og Italwax som gjør behandlingen mindre smertefull, huden myk og hårfri lenge etter voksing.

Før voksetime burde du: 

Skrubb huden med peeling eller scrubbhansker minst en gang i uken. Gjør det 2-3 dager før voksetimen.
Spar hårene minst 12-14 dager fra sist barbering. At du har spart ut lengde på ca ½-1 cm, helst ikke lenger og absolutt ikke kortere.
Unngå å bruke fuktighetskrem eller kroppsolje samme dag som du skal vokses slik at voksen fester seg godt til hårene, dette gjør hårfjerningen bedre.
Hvis det er mulig, ta et bad/dusj med varmt vann og nøytral såpe før du vokser. Varmt vann fører til porene åpner seg, som igjen fører til hårfjerning med mindre smerte. 

Etter voksing

Huden er mer følsom etter voksing, prøv å bruke behagelige og løse klær, undertøy av bomull og helst klær laget av bomull som gjør at huden kan puste. Dette minimerer irritasjon og sjanser for inngrodde hår.
Etter voksing, gjenta samme fremgangsmåte som før voksing, men denne gangen, med vannet så kaldt som mulig og nøytral såpe.
Husk å bruke «Lycon spa ingrown-X-it solution spray» som du får kjøpt i salongen mot røde nupper og inngrodde hår, det finnes også en fin skrubb fra yokaba.
Unngå sollys i 48 timer, når huden er mer følsom og delikat. Trening, sex, svømmebassenger og badstuer bør også unngås i 24 timer etter voksing, siden porene fortsatt er åpne og mer utsatt for betennelse.
Ikke bruk deodorant etter å ha vokst i armhulene vent til dagen etter, dette for å unngå fare for å brenne porene eller få mørke flekker samt betennelse. 

HUDPROBLEMER?

Vær forsiktig dersom du allerede har hudproblemer.
Du bør ikke vokse hvis huden din har: akne, betennelser, infeksjoner, åpent sår eller et nytt/ferskt arr, arrdannelse eller irritasjon fra overflødig sol.
VIKTIG VIKTIG:

Hvis du bruker syrebasert hudbehandling, A-vitamin eller andre hud fortynnende produkter, foreslår vi at du avslutter dette i minst 7 dager før voksing, uavhengig av om du har tenkt å bruke varm eller kald voks.

Ansiktsbehandling

Hvilke ansiktsbehandlinger utfører vi?

Vi utfører:

Behandlinger med Priori og Babor

Glow Power Peel 60 min er den ultimale behandlingen FØR den store dagen. Denne behandlingen inneholder alle elementer i PRIORIS ansiktsbehandlinger. I denne behandlingen brukes Unveiled masken. Opplev en glatterre og gjennomfuktet hud, klarere og jevnere hudtone, duggfrisk glød og utstråling.

Priori Peel Basic 30 min er en rask og dyptvirkende ansiktsbehandling som renser opp tilstoppninger, fjerner døde hudceller og gir huden glød og et jevnere utseende. Anbefales 4-6 behandlinger og hjemmeprogram

Priori peel power 45 min er en forsterkende behandling av basic kjemisk peeling, skrubb, maske og avsluttende kremer. Behandlingen gir en klarere hud med glød og en plumpende effekt. Inneholder en lett nakke/skulder massasje. Anbefales å utføre kur på 4-6 behandlinger og følge hjemmeprogram.

Priori peel antiage 30 min er en rask og dyptvirkende ansiktsbehandling som renser opp tilstoppninger, fjerner døde hudceller og gir huden glød og et jevnere utseende. Anbefales 4-6 behandlinger og hjemmeprogram. Perfekt før store anledninger

Priori peel anitage power 45 min er en kraftig ansiktsbehandling som fyller ut linjer og rynker, jevner hudtone og gir glød. Inneholder i tillegg en lett skulder og nakke massasje.

 

Dr. Babor Repair 80 min behandling er en behandlingen for ekstremt stresset hud. Denne behandlingen forsterker hudens egen evne til fornyelse og reparasjon. Behandlingen passe ekstra godt for sliten, sensitiv, solskadet hud samt før og etter kosmetiske behandlinger.

Babor Hydra Boost gir som navnet sier en fuktighetsboost til trett, tørr og livløs hud. Passer og til de med kombindert og ubalansert hud. Fantastisk for å forebygge og/eller behandle tørr vinterhud

Babor Crash behandling er fantastisk. Her crashes huden med ampuller med naturlige og høykonsentrerte virkestoffer fra Babor som er tilpasset din hudtype. Babor Crash behandling gir en fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr og livsglød hud. Behandlingen passer til alle hudtyper.

Babor collagen Booster, askepottbehandling for alle hudtyper som ønsker å jobbe aktivt med linjer og rynker. Pumper opp huden med fuktighet som gir en fantastisk glød. Anbefales virkelig, er et must for spesielle anledninger hvor du trenger å ta deg ekstra godt ut

Core Behandling er en skreddersydd spesialbehandling for enhver hud. Et fuktighetskick til huden. Plumper opp huden med fuktighet og gir en fantastisk glød

Helseveiledning

Den du er AS utvider tilbudet med digital helseveiledning

Nå utvider vi tilbudet med å tilby digital helseveiledning. Bakgrunnen er at forskning dokumenterer at fysisk og psykisk helse påvirkes positivt av tilpasset fysisk aktivitet, riktig kosthold, hvile, tid med meningsfulle relasjoner og mestring i egen hverdag. Så viktig er området at helsemyndighetene har startet en pilotordning der fastleger kan henvise til digitale helseveiledere på grønn resept. Vi er derfor stolte over å ha en av landets første sertifiserte digitale helseveiledere. Vi mener det passer godt med det som ligger til grunn for vår visjon; «Vi vil hjelpe deg å bli din egen bestevenn».

Helseveiledning på grønn resept

Helse- og omsorgskomiteen planlegger å igangsettes et pilotprosjekt, der fastleger kan gi grønn resept på digital helseveiledning hos sertifiserte veiledere. Det vil si, på samme måte som de i dag kan henvise til fysioterapeuter. Arbeidet bygger på et forskningsprosjekt gjort at Norges idrettshøgskole, Høyskole Kristiania og ABEL Technologies. Blant samarbeidspartnerne finner vi også organisasjoner som Landsforeningen for Hjerte- og Lungesyke, Norsk Revmatikerforbund og Landsforeningen for overvektige.

Digital helseveiledning er persontilpasset individuell veiledning med fokus på vaneendring, livsstil, mental helse, sosial mestring, ernæring, hvile og fysisk aktivitet. Formålet er å forbedre den fysiske, mentale, sosiale og økonomiske helsen. Viktige stikkord er å skape mestring, håndtere tilbakeslag, endre livsstil og skape varige vaner.

 

Helseveiledning hos Den du er

Ved Den du er vil vi tilby sertifisert digital helseveiledning. Det betyr at vårt arbeid er forskningsbasert og understøttet av utprøvde digitale verktøy. Starten på prosessen er en analyse av din situasjon og dine mål. Er det å håndtere en sykdom og skape bedre livskvalitet? Handler det om å få mer overskudd og energi? Vil du gjøre noe med vekten eller din fysiske form? Svarene og din individuelle plan finner vi sammen.

Oppfølgingen vil skje digitalt, med muligheter for personlig oppfølging, behandling og trening ved Den du er sine representative lokaler i Trondheim sentrum. Her jobber vi for tiden med å utvide miljøet med flere partnere innenfor relaterte områder.

Ideen bak Den du er er at den enkelte skal føle glede ved helse, egenpleie og velvære. Det handler om å ta vare på deg selv, ikke fordi andre forventer det men fordi det føles godt og riktig for deg selv. Sånn blir du din egen bestevenn.

Coaching

Coachingtilbud hos Tove:

Personlig veiledning for bedre fysisk og mental helse. Samtalene tilpasses og gir en helhetlig tilnærming til deg som menneske, dine behov og mål. Du kan få hjelp til:

Håndtere helseutfordringer for å mestre hverdagen bedre

 • Styrke fysiske, psykiske og sosiale ressurser
 • Håndtere belastning og stress
 • Bearbeide vanskelige følelserog endre tankemønster
 • Få økt glede og livskvalitet i hverdagen
 • Komme i gang med endring av kosthold og fysisk aktivitet
 • Stake ut ny kurs i livet

 

Innledende oppstartssamtale 999,- kr (80 min)

Enkelttimer 1 til 1 veiledning, kr 899,- per time

Pakke på 4 timer til kr 3 000,- (kan taes over tid)

Prisliste

NEGLEBEHANDLING:

Minimanikyr: 499,- kr

Lett manikyr med vanlig lakk:  799,- kr
Lett manikyr med gellakk:  899,- kr

Forsterkning av egen negl med BIAB: kr 999,- kr

Nytt sett forlengelse:   1 299,- kr
Forlengelse etterfyll Gel eller Biab:  1 150,- kr
Forlengelse etterfyll Gel /Biab fra annen salong 1 350,- kr

Farge/Gellakk:  200,- kr
Design:  199,- kr
Reperasjon av negl:  199,- kr
Fransk: 199,-kr
Ombre: 199,-kr
Ekstra lang forlengelse: 150,-kr
Påfyll etter fire uker: 200,-kr

Fjerning av gelenegler med minimanikyr:  799,- kr
Fjerning av akrylnegler: 699,- kr
Fjerning av gellakk:  290,- kr

 

FOTPLEIE OG STELL AV NEGLER:

Stell av negler med gellakk (50 min):  950,- kr
Fotpleie (50 min) hele foten:  899,- kr
Fotpleie med vanlig lakk (75 min):  999,- kr
Fotpleie med gellakk (80 min):  1 390,- kr
Fotmassasje:  550,- kr

FOTTERAPI (utføres av Fotterapaut):

Terapautisk fotbehandling 25 min:  649,- kr
Terapautisk fotbehandling 50 min:  949,- kr
Terapautisk fotbehandling 80 min:  1 499,- kr

Fotterapi med gellakk 80 min:  1490,- kr
Punkt og vortebehandling:  599,- kr
Fotterapi Punktbehandling:  499,- kr

Spange i behandling 2 stk:  850,- kr
Spange i behandling 1 stk:  549,- kr
Spange uten behandling 2 stk:  999,- kr
Spange uten behandling 1 stk:  899,- kr

FARGING OG FORMING AV BRYN

Forming og farge bryn:  599,- kr
Farging av vipper:  300,- kr
Farging av vipper og bryn inkl form:  650,- kr

Henna bryn: 799,- kr

Brynslaminering med form og farge:  889,- kr

Vippeløft inklusiv farge av vipper 995,-kr
Vippeløft og brynslaminering 1 649,- kr
Vippeløft og form og farge av bryn 1 300,- kr

MASSASJE
Klassisk massasje nakke/rygg (25 min):  590,- kr
Klassisk massasje nakke/rygg eller hel kropp (50 min):  990,- kr

Hodebunnsmasasje: 490,- kr

Anti age Luxe massasje (75 min): 1 099,- kr
Self care spesial (75 min): 1 099,-kr
For dobbel massasje ta kontakt.

ANSIKTSBEHANLING

Glow Power Peel (60 min): 1 299,- kr
Priori Peel Basic (30 min): 799,- kr
Priori Peel Power (45 min): 1 099,- kr
Priori Peel antiage (30 min): 999,- kr
Priori Peel antiage (45 min): 1 099,- kr

Dr. Babor Repair (80 min): 1 399,- kr
Babor Hydra Boost (30 min): 799,- kr
Babor Chrash behandling (80 min): 1 399,- kr
Babor Collagen Booster (60 min): 1 299,-kr
Babor Core behandling (30 min): 799,- kr
Babor Core behandling (50 min): 1 099,- kr

VOKSING
Brasiliansk voksing kvinner :  749,- kr
Ettervoksing brasiliansk :  599,- kr
Stor bikini: 499,- kr
Voksing av legger: 550,- kr
Voksing av lår: 499,- kr
Voksing av rygg, eller bryst eller mage: 550,- kr
Voksing av øre/nese: 299,- kr

Legge, lår og bikini: 1 299,- kr
Legger, lår og brasiliansk: 1 545,- kr
Legger og brasiliansk: 895,- kr
Brystkasse og mage: 899,- kr
Legger og armhule: 699,- kr

Finnes noen alternativer til, disse finner du på timma.

HULL I ØRENE

Hull i ørene (30 min) 599,- kr
Hull i bare ett øre (15 min) 349,- kr

COACHING

Innledende oppstartssamtale 999,- kr (80 min)
Enkelttimer 1 til 1 veiledning, kr 899,- per time

Pakke på 4 timer til kr 3 000,- (kan taes over tid)

HELSEVEILEDNING