Vi bryr oss

Kjenner du noen som har gjort seg fortjent til litt oppmerksomhet? Noen som også kan trenge litt omsorg og egenpleie? Den du er hører gjerne din historie. Vi vil velge ut noen som får negle- og/eller fotpleie. Plutselig dukker vi bare overraskende opp.

Kanskje kjenner noen på et sykehjem som hadde blitt glad for å få stelt neglene sine? Eller noen på et asylmottak? Hvem mener du fortjener litt gratis pleie? Gode innspill mottas med stor takk, send oss ditt forslag i skjemaet under her.

4 + 1 =

Den du er er opptatt av små ting som kan bety mye for de som opplever det. Litt den følelsen Mariann hadde da hun i alder av 50 år stelte neglene sine for første gang. Hun gjordet det ikke for at noen forventet det. Hun gjorde det fordi hun hadde lyst å være snill med seg selv, og framheve den hun er.

Og den gode følelsen holdt i flere uker. Hun som hadde bitt negler og gjemt dem bort. At en slik ting kunne gjøre en så stor forskjell hadde hun ikke sett for seg.

Med samfunnsengasjement og bærekraft i fundamentet, vil Den du er gjøre ikke-kommersiell innsats. Bli derfor ikke overrasket om du møter oss på et sykehjem eller en festival.