Om Den du er

Den du er skal bli en nasjonal merkevare innen egenpleie og velvære.
Vi vil at du skal oppdage gleden ved egenpleie og å pynte deg. Ikke fordi andre forventer det, men fordi det fremhever personligheten og bidrar til velvære og selvtillit.

Salongene våre skal bære preg av trygg og behagelig atmosfære, der du skal føle velvære og verdien av ei «snill stund». Behandlingene og produktene våre har høy kvalitet og oppfyller våre tydelige krav innen bærekraft.

Gjennom Den du er sine behandlinger og produkter skal du få forsterket følelsen av å være din egen bestevenn.

I tillegg har vi en liten nettbutikk med flotte velværeprodukter fra Yokaba (les mer om dem her).

Verdibasert

Den du er, er et verdibasert merkevare, med fokus på egenpleie og velvære.

Bærekraft

Den du er har høye ambisjoner for bærekraft, og tydelige krav innen både miljø, sosiale forhold og forretningsetikk.

Jordnær

Den du er skal være et tydelig alternativ for de som er opptatt av egenpleie, men ikke føler seg vel med jålete behandlingssteder og produkter av tvilsom opprinnelse.

Egenpleie & Velvære

Den du er er en nasjonal merkevare innen egenpleie og velvære. Dette inkluderer negledesign og fotpleie.

Gründeren

Mariann Janson

Sommeren 2021 var første gang jeg satte mine ben i en «skjønnhetssalong», og fikk både negledesign og fotbehandling. For ei som gjennom hele livet har hatt nedbitte negler og sandpapir på føttene, var det en aha-opplevelse. På den ene siden elsket jeg behandlingen og resultatet. På den andre siden følte jeg meg utilpass i en skjønnhetssalong med glorete plast og produkter av tvilsom opprinnelse.

Dette var min motivasjon for å etablere Den du er.

Jeg er ei engasjert dame på 52 år, som midt i livet har tatt sats for å bli gründer. Jeg er opprinnelig nordlending, men bor i dag i Trondheim. Jeg er godt gift, feiret sølvbryllup i 2021, og er mamma til en tenåring og to voksne barn.

Gjennom yrkeskarrieren har jeg jobbet med ledelse, skole og idrett. Jeg har høyere utdanning innen økonomi og pedagogikk. CVen inkluder rektor og daglig leder ved Norges Toppidrettsgymnas (NTG) i Tromsø, og daglig leder for organisasjonen MOT Norge. Av ting utenfor boksen, har jeg til og med vært på de nasjonale bloggerlistene under navnet Rosarektor.

Både gjennom yrkeskarrieren og generelt i livet har jeg vært opptatt av verdier, og brent for å gjøre en forskjell. Som person er jeg positiv, utadvendt og energisk. «Jeg liker også å pynte meg. Ikke fordi det kreves av andre, men fordi jeg liker å fremheve den jeg er og får meg til å føle meg vel». Nå ønsker jeg og teamet å legge til rette for at de som besøker Den du er også skal føle seg vel og få en god opplevelse som varer lenge.  

Yokaba

Yokaba er et polsk kosmetikkmerke basert på veganske formler for profesjonell neglestyling og hånd- og fotpleie. Merket har et bredt tilbud av dermatologisk testede produkter med høyt innhold av ingredienser av naturlig opprinnelse.

Yokaba styres av verdier som troverdighet, åpenhet og ansvar. Selskapet fokuserer på utdanning og har egne utdannings rom og online undervisning. Yokaba er et selskap skapt av entusiaster, og kjennetegnes ved;

  • 100% veganske produkter, sertifisert av PETA
  • Dermatologisk testedeprodukter
  • Emballasjen som brukes er laget av HDPE plast, som er gjenstand for resirkulering
  • Produktene er laget i Europa, Polen
  • Høyeste kvalitet på produkteneog presist utvalg av råvarer
  • Et bredt spekter av produkter som tilbys, inkludert en linje dedikert til personer med allergi
  • Formler beriket med vitaminer,naturlige oljer og ekstrakter
  • Kosmetikk basert på et høyt innholdav ingredienser av naturlig opprinnelse

Les mer om Yokaba på Yokaba – Naturally You og Yokaba.