Vår klinikk

Fjordgata 82. 4. etg. Trondheim

Med utsikt ut over kanalen har vi laget en oase der du vil oppdage gleden ved egenpleie. Klinikken er i bryggen nærmere Ravnkloa. Du finner oss i Fjordgata 82, 4. etg.

Åpningstider:

Mandag kl 09.00 -17.00
Tirsdag kl 09.00 – 19.00
Onsdag kl 09.00 – 19.00
Torsdag kl 09.00-17.00
Fredag kl 09.00 – 17.00
Lørdag kl 09.00-17.00 *ikke åpent hver lørdag (sjekk Insta)

Kanskje er det å gi kroppen et lite friminutt i en travel hverdag akkurat det du trenger.
Timebestilling gjør du hos Timma, ved å klikke på knappen under.

Hils på våre ansatte

Mariann Janson

Gründer av Den du er AS

Jorid Degerstrøm

🌿Jorid er en erfaren og profilert fastlege, med lang erfaring fra idretten. Hun har blant ennet vært medisinsk ansvarlig i Olympiatoppen og lege for både landslaget i fotball og TIL. Jorid har gjennom hele sin karriere hatt et sterkt engasjement for trening og fysisk aktivitet, og vil være i Trondheim noen dager hver måned. Jorid er med som partner og medeier i Den du er.

🌿Jorid er samfunnsengasjerte og brenner for å gjøre en forskjell. Gjennom «Den du er» vil vi jobbe målrettet med persontilpasset individuell veiledning og behandling med fokus på varig vaneendring og livsstil.

🌿Utgangspunktet er en analyse av den enkeltes situasjon og mål. Er det å håndtere en sykdom? Handler det om å få mer overskudd og energi? Trenger du hjelp til å finne roen? Eller skal du tilbake til arbeidslivet? Til hjelp bruker vi både kliniske undersøkelser, tester og digitale verktøy💚

Elin Kristiania Myhrvold Starum

🌿Elin er utdannet Hudpleier/ hudterapeut, massasje, spaterapeut og fotpleier. Hun har fullført hele 11 offentlige eksamener, og praktisert faget både i egen virksomhet, og ved å jobbe i salong.

🌿Elin er allsidig og gir en rekke ulike behandlinger som ansiktsbehandling, massasje, fotpleie, negler (forlengelse og gellac), brynslaminering, vippeløft og form og farge av bryn.

🌿Elin er perfeksjonist og opptatt av å gjøre kundene fornøyde, ved å fremheve dens personlighet og utseende. Elin lager ulike design og personlig preg på negler. Det viktigste for henne er fornøyde kunder og ett bra resultat. Elin er veldig glad i sine fast kunder og setter pris på alle nye og faste kunder som velger å komme til oss💚

Justyna Błaszkiewicz

🌿Justyna er opprinnelig fra Polen, og har bodd i Trondheim de åtte siste årene. Justyna har tidligere drevet egen virksomheten, Relax-ownia by J. Hun ble en del av Den du er teamet 01. juni 2023.

🌿Justyna er erfaren negledesigner, og også utdannet innen massasje. Hun har ferdigheter innen klassisk massasje, lymfedrenasje, kosmetisk massasje og sportsmassasje. Fra 2018 har hun tilegnet meg kunnskap innen neglestyling med hybrid- og gel metoden og er svært dyktig i faget. Behandlingene hun utfører i salongen er, negler (forlengelse og gellac), manikyr og forsterkning med BIAB. I tillegg til ulike typer massasje.

🌿Justyna er veldig interessert i menneskers helse, og da spesielt kvinners helse. Hun er opptatt av hvordan sunt kosthold og en sunn livsstil påvirker velvære og generell helse.

🌿Justyna elsker arbeidet sitt, og trives spesielt godt med det å ha kontakt med andre mennesker. Fornøyde kunder er viktig for henne i jobben sin💚

Kimberly Fernandez

🌿Kimberly er hud- og fotterapeut med 10 års erfaring. Hun er kjent for å være svært dyktig i faget sitt, og har hatt en del faste kunder i Trondheim.

🌿Med fotterapeut i teamet utvides behandlingstilbudet for føtter, hvor Kimberly har sin spesialkompetanse. Kimberly behandler, og forebygger ulike fotproblemer som hard eller sprukken hud, vorter, liktorner og inngrodde negler. I tillegg har hun kunnskap om å behandle og forebygge ulike fotlidelser i forbindelse med sykdom, som diabetes, revmatisk sykdom, psoriasis eller hjerte- og karsykdom.

🌿Kimberly er i tillegg sertifisert brynstylist, og utfører også vippeløft. I tillegg til voksing, manikyr med gellakk og Biab, ansiktspleie og massasje.

🌿Kimberly er ei arbeidsom, energisk, positiv og selvstendig jente som liker innholdsrike dager med hyggelige kunder. Hun håper å se deg i salongen 💚

Sharon Nørholm

🌿Sharon er utdannet hudterapeut med 10 års erfaring. Sharon er flink med hendene og god på dyp massasje. Hun er også glad i å stelle bryn og vipper. Sharon hadde en drøm om å bli kunster. Den kreative siden kommer frem i mange av behandlingene. Sharon har god erfaring med voksing, og får skryt fra kundene om at de føler seg trygge hos henne

 🌿 Sharon er en behagelig terapeut som utfører: Ansiktsbehandling, massasje, fotpleie, stell av negler, brynslaminering, vippeløft, form og farge av bryn samt voksing

🌿Sharon startet hos Den du er 1. april 2024. Hun ønsker nye og faste kunder velkommen til henne💚

Lyudmila Belokurskaya

🌿Lyudmyla en flott og superhyggelig kollega på Den du er laget. På mange måter er hun som oss andre. Samtidig har hun mer i bagasjen enn de fleste. I oktober i 2022 forlot hun krigen i Ukraina, som ei voksen dame som hadde fått livet fullstendig snudd på hodet 💛💙

🌿Liudmyla er positiv, arbeidsom og ei det er fint å være sammen med. Hun er også nysgjerrig på det norske arbeidslivet og på det norske samfunnet.

🌿Liudmyla har vært i salongen to dager i uken siden juni 2023. Hun gir en hjelpende hånd der det trengs, i tillegg har hun lært seg massasje.

🌿Fra 01. mai 2024 er Liudmyla 50% ansatt i fast stilling. Hun gir fortsatt en hjelpende hånd, og tar i tillegg egne kunder i massasje. Liumyla har «lærlingepris» på disse behandlingene, og er i salongen tirsdag, onsdag og fredager og vil svært gjerne ha flere kunder

Tove Johnsen

🌿Fra september vil Tove være hos Den du er hver onsdag.

🌿Tove har lang fartstid som helse- og livsstilsveileder med spisskompetanse innenfor livsstil, endringsprosesser og adferdsendring. Hun startet sin karriere som fysioterapeut innenfor offentlige helsetjenester, og som privatpraktiserende fysioterapeut. Tove innså tidlig at veien til adferdsendring er gjennom hodet, og valgte derfor å ta videreutdanning som Coach. Hun er sertifisert NLP Coach.

🌿I snart 20 år har hun jobbet som livsstilsveileder, kursleder og treningsinstruktør ved Friskliv og mestring i Trondheim der hun veileder og støtter personer i sine endringsprosesser.

🌿Tove er ei aktiv, blid og positiv dame som er opptatt av holde seg i form og ha god helse. Hun er tydelig, strukturert, effektiv og opptatt av handling framfor ord. Hun vet mye om hvordan skape endring i eget liv, og ønsker nå å ta med seg kunnskap og erfaring til «Den du er».

🌿Tove sitt mantra er at all endring sitter i hodet, og ut ifra det hjelper hun deg til å få fram ditt potensiale og dine ressurser. Du er eksperten i ditt liv, hun kan bistå deg på veien til å ta smartere valg for helsen din og dermed oppnå økt livskvalitet og bli din egen bestevenn.

🌿Coachingtilbud hos Tove:

Personlig veiledning for bedre fysisk og mental helse. Samtalene tilpasses og gir en helhetlig tilnærming til deg som menneske, dine behov og mål💚

Jobbe hos Den Du Er

Den du er er en verdibasert merkevare, med høykvalitets tjenester og produkter innen egenpleie og velvære. Små ting som bidrar til den gode følelsen, og som fremhever den du er. Vi er opptatt av samfunnsengasjement og bærekraft, og har veganske produkter. 

Vil du bli en del av Den Du Er – laget?  Vi tror du er dedikert og stolt av faget. Vi tror også du er sosial, engasjert og jobber selvstendig. I tillegg er du en lagspiller som trives i et godt og hektisk miljø. 

Vi har hele tiden behov for flere dyktige ansatte, send gjerne en åpen søknad med CV-en din til post@denduer.