Vår salong

Fjordgata 82. 4. etg. Trondheim

I mars 2023 åpnet vi vår aller første Den du er salong i Fjordgata i Trondheim. I salongen etablerer vi et totaltilbud innen egenpleie og velvære. Salongen har en lun atmosfære i et tradisjonsrikt bryggelokale midt i sentrum av byen. Med utsikt ut over kanalen har vi laget en oase der du vil oppdage gleden ved egenpleie. 

Ny historie ble skrevet 3. januar, da flyttet vi salongen. Salongen er fortsatt i bryggen men nå nærmere Ravnkloa. Du finner oss i Fjordgata 82, 4. etgg.

Kanskje er det å gi kroppen et lite friminutt i en travel hverdag akkurat det du trenger.
Timebestilling gjør du hos Timma, ved å klikke på knappen under.

Hils på våre ansatte

Elin Kristiania Myhrvold Starum

Elin er utdannet Hudpleier/ hudterapeut, massasje, spaterapeut og fotpleier. Hun har fullført hele 11 offentlige eksamener, og praktisert faget både i egen virksomhet, og ved å jobbe i salong.  

Elin er allsidig og gir behandling både med stell av negler og pleie av føtter. I tillegg er hun dreven både på bryn og vipper. Hun utfører også behagelig klassisk svensk massasje.

Ønsker du mørke fyldige vipper uten å måtte bruke mascara hver dag? Elin har 6 års erfaring med vippe Extensions og kan lage alt fra naturlig til fyldige sett. Les mer om behandlingstilbudet på nettsiden under behandlinger.

Elin er perfeksjonist og opptatt av å gjøre kundene fornøyde, ved å fremheve dens personlighet og utseende. Elin lager ulike design og personlig preg på negler.

Elin ble ansatt i 100% stilling fra 1. mars.

Kimberly Fernandez

Kimberly er hud- og fotterapeut med 6 års erfaring. Hun er kjent for å være svært dyktig i faget sitt, og har hatt en lang rekke med faste kunder i Trondheim. Med fotterapeut i teamet utvides behandlingstilbudet, også for føtter, hvor hun har sin spesialkompetanse.

Kimberly er i tillegg sertifisert brynstylist, og utfører også vippeløft. I tillegg til voksing. Kimberly er ei arbeidsom, energisk, positiv og selvstendig jente som liker innholdsrike dager med hyggelige kunder.

Kimberly ble en del av Den du er teamet 1. juni. Hun jobber 100%

Justyna Błaszkiewicz

-Justyna Błaszkiewicz 32 år opprinnelig fra Polen, og har bodd i Trondheim de syv siste årene. Justyna har tidligere drevet egen virksomheten, Relax-ownia by J.

Justyna er erfaren negledesigner, og også utdannet Kobidomassør.

Kobido er en ansiktsmassasje basert på japanske teknikker fra 1400-tallet. Behandlingen virker avslappende og revitaliserende på ansiktsmuskulaturen. Kobido eliminerer også spenninger i området rundt nakke, hode og ansikt, og kan redusere muskelsmerter og hodepine. I tillegg forbedres blodsirkulasjonen, noe som kan forebygge og redusere rynker.

Justyna ble en del av teamet i Den du er 1. juni. Hun jobber 100%.

Lyudmila Belokurskaya

Hils på Lyudmila Belokurskaya, en flott og superhyggelig kollega på Den du erlaget. På mange måter er hun som oss andre. Samtidig har hun mer i bagasjen enn de fleste. I oktober i fjor forlot hun krigen i Ukraina, som ei voksen dame som hadde fått livet fullstendig snudd på hodet

Liudmyla er positiv, arbeidsom og ei det er fint å være sammen med. Hun er også nysgjerrig på det norske arbeidslivet og på det norske samfunnet. Hver torsdag og fredag er hun i Den du er salongen. Primært for å lære seg norsk språk og arbeidsliv, samtidig som hun gir oss en hjelpende hånd der det trengs. Og hun lærer hurtig. Allerede gjør hun seg godt forstått på norsk. 

Liudmyla er svært interessert i massasje og lærer seg faget nå. Målet er at hun i løpet av året skal kunne ta kunder på dette området 🙂

 

Jobbe hos Den Du Er

Den du er er en verdibasert merkevare, med høykvalitets tjenester og produkter innen egenpleie og velvære. Små ting som bidrar til den gode følelsen, og som fremhever den du er. Vi er opptatt av samfunnsengasjement og bærekraft, og har veganske produkter. 

Vil du bli en del av Den Du Er – laget?  Vi tror du er dedikert og stolt av faget. Vi tror også du er sosial, engasjert og jobber selvstendig. I tillegg er du en lagspiller som trives i et godt og hektisk miljø. 

Vi har dessverre ingen ledige stillinger akkurat nå, men du kan sende en åpen søknad med CV-en din til post@denduer hvis du vil vi skal ta kontakt om noe blir ledig.