Behandlinger

Vi i Den du er vil at du skal oppdage gleden ved egenpleie. I en travel hverdag kan det være vanskelig å sette av tid til seg selv. Samtidig fortjener du å gi kroppen et lite friminutt. Kanskje kan en time eller to i salongen være det du trenger akkurat nå? Ei «snill stund» der du lader og føler velvære.

Første Den du er salong åpnet i Fjordgata 72 i Trondheim 22. mars. I lokalet har det vært snekring, maling og ordning. Vi er ganske så fornøyde med resultatet. En liten oase, stilig og nedpå, midt i Trondheim sentrum. Etter et halvt års drift har vi vokst ut av lokalet, og har nå signert nytt lokale. Vi vil fortsatt være i Fjordgata – fra 1. desember 2023 overtar vi lokalene i Fjordgata 82 i 4. etasje. Salongen utvides, og vi flytter fra vårt koselige lokale på 75 kvadrat til det nye som er på hele 187 kvadrat. 🌸

Den du er sin kjernevirksomhet er stell av negler, pleie av føtter, mulighet til å få nye vipper, frisering av bryn, voksing og avslappende massasje.

I tillegg har vi en liten nettbutikk med flotte velværeprodukter fra Yokaba.

Manikyr og håndpleie

Den du er tilbyr en rekke behandlinger knyttet til stell av negler. Vi har manikyr med vanlig lakk og gel-lakk. I tillegg har vi tilbud dersom du ønsker å forlenge neglene, etterfylle eller style litt ekstra for en spesiell anledning. Forsterkning av egne negler er også et tilbud som er populært og godt for neglene.

Forsterkning – BIAB

Tynt lag gelé på naturlig lengde med farge. Styrker og holder seg fine i inntil 4 uker. Du velger selv form og lengde. Behandlingen kan gjøres uten farge bare med BIAB, eller du kan ha farge og/eller designer. Farge og design legges til som tilleggstjeneste.

Anbefalt påfyll etter 4 uker.

 

Nytt sett – Forlengelse

Lengde støpt med gelé. Styrker og holder seg fine opp til 4 uker. Du velger selv form og lengde. Her kan du har kun gel, eller du kan velge med farge og/eller design. Farge og design legges til som tilleggstjeneste.

Om du skulle ønske ekstra lange negler må dette også legges inn som tilleggstjeneste.

Anbefalt påfyll etter 3-4 uker.

 

Forlengelse etterfyll

Fjerner farge eller design, tynner ned gammel gelé og legger ny gelé der det trengs påfyll. Her kan man endre form eller lengde, eller gjøre det samme. Påfyll gjøres på forsterkning og forlenging. Behandlingen velges med kun gel, farge eller med design.

Om du går 6-7 uker før etterfyll må det bookes ekstra tid da jobben blir mer krevende.

Etterfyll gjøres hver 3-4 uke.

Med farge

 • Gellack
 • Fransk

Med design

 • Eget design, 15 min (max 25 min)
 • Farge Ombre

Hvilke neglebehandlinger utfører vi?

Vi utfører:

 • Minimanikyr
 • Manikyr med vanlig lakk
 • Manikyr med Gelelakk
 • Forsterkning av egen negl – BIAB
 • Nytt sett forlenging (farge eller design)
 • Forlengelse etterfyll (farge eller design)
 • Etterfyll BIAB
 • Fjerning av gelenegler
 • Fjerning av Akrylnegler
 • Fjerning av gelenegler med minimanikyr
 • Fjerning av gellakk

Bestilling gjøres via timma, ved å sende mail eller ringe oss.

Gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder varmer veldig:

Tenk å se ned på de delikate og velstelte hendene og vite at de er mine.

Terapautisk fotbehandling og fotpleie

Det er viktig å prioritere føttene. Føttene bruker vi hver dag. De fleste går mange tusen skritt hver dag og utallige mil i løpet av en måned. Føttene trenger derfor vedlikehold og pleie. Død hud må fjernes, tørr hud må smøres og negler og neglebånd trenger behandling. Den du er kan forvandle slitne føtter med følelse av sandpapir, til pensko-føtter med silkehud. Og vi garanterer at den gode følelsen vil vare i flere uker.

Vi har spesialkompetanse på føtter. I teamet har vi både fotterapaut og fotpleier.

La oss hjelpe deg å ta vare på føttene dine.

Vi utfører alt fra stell av friske føtter, som bare trenger et fotbad, klipping av negler, fjerning av død hud og fotmassasje, til behandling av vorter, torner, inngrodde negler ol. Vi kan lindre, avlaste og korrigere negler. Fotterapeuten kan hjelpe til med å forebygge og reparere.

Hvilke neglebehandlinger utfører fotterapeuten vår?

Terapeutisk fotbehandling på 50 eller 80 minutt

 • Pleie av hard hud, forming av negler, rensing av neglebånd, stell av hell og pleie av problemområder. Behandlingen avsluttes med avslappende fotmassasje.
 • Gellakk kan kjøpes som tilleggstjeneste til den terapautiske behandlingen.

Fotterapi med gellakk

 • Fotbehandling inkusiv fotbad og peeling. Godt stelt med negler, hell og pleie av problemområder før påføring av gellack. Avsluttes med en kort avslappende massasje.

Punkt og vortebehandling

 • Behandling for fotvorter.
 • Fotterapi punktbehandling lokalt 15 min, eks fjern liktorn, negletrang eller fortykket negl.

 

Spangebehandling

 • En spange er en liten plastbit eller metall som limes på neglen under området hvor pasienten har nedgrodd negl. Opprettingen skjer gradvis mens neglen vokser ut.
 • Spange i behandling 2 stk.
 • Spange i behandling 1 stk
 • Spange uten behandling 1 stk

Hva er forskjellen på en fotterapeut og en fotpleier?

En fotterapeut er autorisert helsepersonell med spesialkompetanse på utredning og behandling av sykdommer/lidelser i føtter og negler. Fotterapeuten har fokus på forebygging av ny sykdom og komplikasjoner til allerede kjent sykdom (som diabetes, leddgikt, psoriasis og nedsatt sirkulasjon). En fotterapeut gir også deilig velværebehandling, men har hovedfokus på å forebygge og behandle lidelser knyttet til foten.

Fotpleieren jobber med stell og pleie av føttene, med fokus på kosmetisk behandling og velvære. Fotpleieren er ikke autorisert helsepersonell, men samarbeider tett med fotterapeuten og henviser videre ved behov for vurdering av sykdom/lidelse relatert til føtter og negler.

Fotterapeuten har som mål å kartlegge årsaken til de problemene som oppstår i føttene, og finner best mulig behandling ut ifra de funn man gjør. Har man sykdommer som påvirker føttene, er det ekstra viktigere å ta godt vare føttene sine.

La en autorisert fotterapeut undersøke og behandle, samt gi individuelle råd og veiledning om din fothelse!

Hvilke neglebehandlinger utfører fotpleierne våre?

Fotpleie

 • Bad, pleie av hard hud, forming av negler, rensing av neglebånd, pleie av problemområder samt krem.
 • Stell av negler med gellakk. Forming av negler og rensing av neglebånd, filing og lakk av negler med gellakk. En kort massasje er inkludert. 25 min stell av negler og 25 min lakk
 • Fotpleie med vanlig lakk. Fotbad, forming av negler og rensing av neglebånd, filing og lakk av negler. En kort massasje er inkludert.
 • Fotpleie med gellakk. Bad, pleie av hard hud, forming av negler, rensing av neglebånd, pleie av problemområder samt gellakk. Avslutter med krem og en enkel fotmassasje.
 • Nydelig massasje for føtter. Kan tas i forlengelse av annen behandling eller for seg selv

 

vippeextension

Nytt sett:

Klassiske vippeextensions:

Klassiske vipper gir et mer naturlig utseende. Behandlingen går ut på at det plasseres en kunstig vipp per naturlig vipp.

Øynene må være igjen under behandlingen. Dersom du er sensitiv for berøring i øyområdet eller har klaustrofobi si i fra på forhånd. Kom til behandling uten maskara.

Når du skal ha nytt sett tilbyr vi nå kun klassisk men det er fullt mulig å ta påfyll både på klassisk, mix og volum.

 

Påfyll for klassisk, mix eller volum:

Felles for alle typene:

Ved påfyll går vippeteknikeren igjennom resterende vipper og fjerner utvokste vipper og fyller in nye der det mangler. Hvor mye som fylles på beregnes på tiden som er satt av, derfor anbefaler vi å komme innen rimelig tid. Spør teknikeren hva hun anbefaler for deg, da dette er individuelt. Er du usikker på om du trenger en time til nytt sett eller påfyll ta kontakt.

bryn

Form & farge av bryn:

Brynene farges med tilpasset farge. Du vil få en kort konsultasjon hvor du og din behandler finner den perfekte form og farge til ditt ansikt. Behandlingen består av farge, voks og napping med pinsett. Bryn varer 3-6 uker avhengig av din vekstsyklus.

 

Form & farge av bryn og vipper:

Bryn formes og farges etter kundens ønske, samtidig som vipper farges.

 

Brynslaminering med form og farge:

Brynslaminering er en øyenbrynsbehandling som gjør det mulig å style brynshårene dine i ønsket retning. Behandlingen er perfekt for deg som ønsker at brynene har et fyldigere utseende, samt en velstelt og gredd look.

Har du ekstremt sensitiv hud, eksem, allergier eller tidligere hatt mye hudreaksjoner anbefaler vi sterkt å ta kontakt på forhånd. Vi bruker gode produkter fra InLei der siste steget i lamineringsprosessen er en olje som tilfører næring tilbake til brynene.

Brynslaminering er en behandling hvor de som har mest hår i brynene vil få den mest synlige effekten. 

Hva bør jeg huske på etter behandlingen?

Unngå vann, sauna og svette på brynene det første døgnet etter behandlingen. Resultatet holder seg fint lengre hvis du raskt børster gjennom brynene morgen og kveld. Ofte opplever vi at damer i alle aldre mangler hår i sine bryn. Noen har overnappet bryn gjennom årene og noen har rett slett ikke vekst i hele brynet. Vi anbefaler å bruke et vekstserum for bryn parallelt med behandlingen.

massasje

Hvilke massasjebehandlinger utfører vi?

Vi utfører:

 • Klassisk massasje for nakke/rygge. Dette er en avslappende massasje for musklene, vi tilbyr både 25 og 50 minutters behandlinger
 • Hodebunnsmassasje. Denne massasjen oppleves av de fleste som utrolig behagelig og anses som en av de aller mest avslappende massasjebehandlingen du kan få. I tillegg stimulerer behandlingen sirkulasjon og lymfedrenasje i hodebunnen og kan ha en positiv effekt på hodepine, migrene, stress og anspenthet
 • Kobido avslappende ansiktsmassasje.

Massasjen er luksuriøs, gir økt blodsirkulasjon, glød og jobber med ansiktsmuskulaturen slik at du får et løft. Det anbefales å ta fem behandlinger for å oppnå best mulig effekt på rynker og linjer. Deretter anbefales en behandling månedlig for å opprettholde best mulig resultat lengst mulig

Kobido er en ansiktsmassasje basert på japanske teknikker fra 1400-tallet. Behandlingen som tar sikte på en naturlig lifting-effekt, da den virker avslappende og revitaliserende på ansiktsmuskulaturen.

Massasjeteknikken involverer en rekke langsomme og raske bevegelser som forbedrer sirkulasjonen av blod og lymfestrøm i ansikt, nakke og øvre del av brystet.

Kombinasjonen av energiske og delikate bevegelser eliminerer de døde cellene og stimulerer produksjonen av elastin og kollagen, som er avgjørende for å gradvis redusere og forebygge rynker.

Kobido eliminerer også spenninger i området rundt nakke, hode og ansikt, og er derfor en ideell behandling for mennesker som verdsetter naturlige, men effektive metoder for å fjerne rynker, og hodepine og muskelspenninger. Dette er også en ideell behandling for personer som har spenningsproblemer i nakke og hode grunnet lange dager foran datamaskinen. 

Voksing

Den du er salongen tilbyr voksbehandling fra topp til tå.

Vi tilbyr en rekke ulike voksbehandlinger ut i fra dine behov. Profesjonell hårfjerning med voks er en effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst. Etter gjentatte behandlinger hårveksten blir svakere og mykere. Vår hud og kroppsterapeut har lang erfaring innenfor voksing .

Vi bruker kun voks av høy kvalitet, noe som fjerner selv de fineste hårene smidig og er skånsom mot huden. Vår anbefaling er å vokse regelmessig ca 1 gang hver 4 uke. Avhengig av hvor kraftig hårvekstvekst du har og hvilken vekstfase hårene er i.

Vokser du regelmessig vil også behandlingen oppleves mindre irritabel for huden.

Vi bruker voks fra Lycon og Italwax som gjør behandlingen mindre smertefull, huden myk og hårfri lenge etter voksing.

 

Før voksetime burde du: 

 • Skrubb huden med peeling eller scrubbhansker minst en gang i uken. Gjør det 2-3 dager før voksetimen.
 • Spar hårene minst 12-14 dager fra sist barbering. At du har spart ut lengde på ca ½-1 cm, helst ikke lenger og absolutt ikke kortere.
 • Unngå å bruke fuktighetskrem eller kroppsolje samme dag som du skal vokses slik at voksen fester seg godt til hårene, dette gjør hårfjerningen bedre.
 • Hvis det er mulig, ta et bad/dusj med varmt vann og nøytral såpe før du vokser. Varmt vann fører til porene åpner seg, som igjen fører til hårfjerning med mindre smerte.

 

Etter voksing

 • Huden er mer følsom etter voksing, prøv å bruke behagelige og løse klær, undertøy av bomull og helst klær laget av bomull som gjør at huden kan puste. Dette minimerer irritasjon og sjanser for inngrodde hår.
 • Etter voksing, gjenta samme fremgangsmåte som før voksing, men denne gangen, med vannet så kaldt som mulig og nøytral såpe.
 • Husk å bruke «Lycon spa ingrown-X-it solution spray» som du får kjøpt i salongen mot røde nupper og inngrodde hår, det finnes også en fin skrubb fra yokaba.
 • Unngå sollys i 48 timer, når huden er mer følsom og delikat. Trening, sex, svømmebassenger og badstuer bør også unngås i 24 timer etter voksing, siden porene fortsatt er åpne og mer utsatt for betennelse.
 • Ikke bruk deodorant etter å ha vokst i armhulene vent til dagen etter, dette for å unngå fare for å brenne porene eller få mørke flekker samt betennelse.

 

HUDPROBLEMER?

 • Vær forsiktig dersom du allerede har hudproblemer.
 • Du bør ikke vokse hvis huden din har: akne, betennelser, infeksjoner, åpent sår eller et nytt/ferskt arr, arrdannelse eller irritasjon fra overflødig sol.

VIKTIG VIKTIG:

Hvis du bruker syrebasert hudbehandling, A-vitamin eller andre hud fortynnende produkter, foreslår vi at du avslutter dette i minst 7 dager før voksing, uavhengig av om du har tenkt å bruke varm eller kald voks.

Kampanjer

Den du er vil tilby månedlige kampanjer. Kampanjene gjelder både behandling og produkter. På agendaen står allerede kampanjer for mor og datter, venner, kjærestepar, pensjonister og bryllup.

I oktober er det flere kampanjer, du får

 • Hver mandag og hele høstferien får du gratis design når du fikser neglene hos oss
 • Vippeløft med farge av vippene og i tillegg form og farge av bryn til kun kr 990,-
 • Kobido massasje, avslappende ansiktsmassasje til kun kr 700,- for en time
 • Gratis frakt i nettbutikken.

Håper du vil prioritere deg selv, og sette av litt tid til egenpleie. Om du vil glede noen som fortjener litt ekstra pleie og omsorg selger vi gavekort. Ta kontakt på mail eller DM for mer info

Vi har gavekort om det er noen du vil skjemme bort, disse selges dessverre ikke digitalt men fullt mulig å sende om du ikke har mulighet å komme innom oss 🙂

Prisliste

NEGLEBEHANDLING:

Minimanikyr: kr 400,-

Lett manikyr med vanlig lakk:  750,- kr
Lett manikyr med gellakk:  900,- kr

Forsterkning av egen negl med BIAB: kr 950,- kr

Nytt sett forlengelse:   1 250,- kr
Forlengelse etterfyll:  1 100,- kr

Farge/Gellakk:  200,- kr
Design:  150,- kr
Reperasjon av negl:  150,- kr
Fransk: 150,-kr
Ombre: 150,-kr
Ekstra lang forlengelse: 150,-kr
Sen påfyll: 200,-kr

Fjerning av gelenegler:  490,- kr
Fjerning av akrylnegler: 590,- kr
Fjerning av gelenegler med minimanikyr: 750,- kr
Fjerning av gellakk:  290,- kr

 

FOTPLEIE OG STELL AV NEGLER:

Fotpleie 50 minutt:  750,- kr
Stell av negler med gellakk:  900,- kr
Fotpleie hele foten:  700,- kr
Fotpleie med vanlig lakk:  850,- kr
Fotpleie med gellakk (80 min):  1 350,- kr
Fotmassasje:  400,- kr

FOTTERAPI (utføres av Fotterapaut):

Terapautisk fotbehandling 25 min:  590,- kr
Terapautisk fotbehandling 50 min:  895,- kr
Terapautisk fotbehandling 80 min:  1 445,- kr

Fotterapi med gellakk 90 min:  1490,- kr
Punkt og vortebehandling:  549,- kr
Fotterapi Punktbehandling:  449,- kr

Spange i behandling 2 stk:  850,- kr
Spange i behandling 1 stk:  525,- kr
Spange uten behandling 2 stk:  995,- kr
Spange uten behandling 1 stk:  895,- kr

FARGING OG FORMING AV BRYN

Forming og farge bryn:  500,- kr
Farging av vipper:  400,- kr
Farging av vipper og bryn inkl form:  650,- kr

Form av bryn:  250,- kr
Brynslaminering med form og farge:  850,- kr

Vippeløft med farge: 800,- kr
Vippeløft inklusiv form og farge av vipper og bryn 990,-kr
Vippeløft og brynslaminering 1 490,- kr

 

VIPPE EXTENSIONS

Nytt sett:

Singel:  1 300 ,- kr

Påfyll:

Rask påfyll:  550,- kr
Singel, volum og mix:  990,- kr
Tillegg:
Oppmøte med mascara:  50,- kr
Spesialfarger:  50,- kr

MASSASJE
Klassisk svensk nakke/rygg:  560,- kr
Klassisk svensk fullkropp:  950,- kr

Hodebunnsmasasje: 400,- kr

Kobido avslappende ansiktsmassasje 700,- kr

VOKSING
Brasiliansk voksing kvinner :  749,- kr
Ettervoksing brasiliansk :  599,- kr
Stor bikini: 495,- kr
Voksing av legger: 550,- kr
Voksing av lår: 495,- kr
Voksing av rygg, eller bryst eller mage: 550,- kr
Voksing av øre/nese: 295,- kr

Legge, lår og bikini: 1 195,- kr
Legger, lår og brasiliansk: 1 395,- kr
Legger og brasiliansk: 895,- kr
Brystkasse og mage: 700,- kr
Legger og armhule: 650,- kr

Finnes noen alternativer til, disse finner du på timma.