Personvernerklæring

Hvem vi er

 Den du er har en nettbutikk for salg av velvære og egenpleie produkter. E-posten er post@denduer.no og mobil 97 17 04 88.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Den du er lagrer all nødvendig informasjon som er nødvendig for å håndtere en ordre i nettbutikken, slik som kontaktinformasjon du har oppgitt (navn, adresse, e-post).

Betalingsløsningen leveres av Vipps. Personvernvilkårene til Vipps finner du her, Personvernerklæring i Vipps. All betalingsinformasjon håndteres av Vipps.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke personvernopplysninger med tredjepart med mindre vi blir pålagt dette av offentlige myndigheter. Din nettsideaktivitet, inkludert ufullstendige ordrer, blir ikke brukt til målrettet annonsering.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi oppbevarer fullførte ordrer og informasjon om dette så lenge det er hensiktsmessig for vår drift og etter krav fra regnskapslovgivningen. Ufullstendige ordre blir oppbevart i 30 dager før vi sletter dem. Kansellerte ordre blir oppbevart i 30 dager. Hvis du oppretter konto hos oss, vil kontoinformasjon bli oppbevart så lenge nettbutikken er i drift. I tillegg vil en sikkerhetskopi av nettsiden bli oppbevart i inntil tre måneder. Sikkerhetskopien vil inneholde alle innsamlede personvernopplysninger.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du har rett til å få vite, endret og slettet alle personvernopplysninger knyttet til deg ved å ta kontakt med nettsideeier. Ved datalekkasje har du rett til å få vite om personvernopplysninger har havnet på avveie.