Om den du er

Den du er er en verdibasert merkevare, med tjenester og produkter innen egenpleie og velvære. Små ting som bidrar til den gode følelsen, og som fremhever den du er. Har du lyst til å være snill med deg selv og fremheve den du er? Ikke fordi det forventes av andre, men fordi du har lyst til det selv. Setter du også pris på kvalitet og er opptatt av bærekraft?

Den du er skal bli en nasjonal merkevare innen egenpleie og velvære.
Vi vil at du skal oppdage gleden ved egenpleie og å pynte deg. Ikke fordi andre forventer det, men fordi det fremhever personligheten og bidrar til velvære og selvtillit.

Salongene skal bære preg av trygg og behagelig atmosfære, der du skal føle velvære og verdien av ei snill stund. Behandlingene og produktene våre har høy kvalitet og oppfyller våre tydelige krav innen bærekraft.

Gjennom Den du er sine behandlinger og produkter skal du få forsterket følelsen av å være din egen bestevenn.

Verdibasert

Vi er en verdibasert merkevare, med fokus på egenpleie og velvære.

Bærekraft

Vi har høye ambisjoner for bærekraft, og tydelige krav innen både miljø, sosiale forhold og forretningsetikk.

Jordnær

Vi skal være et tydelig alternativ for de som er opptatt av egenpleie, men ikke føler seg vel med jålete behandlingssteder og produkter av tvilsom opprinnelse.

Egenpleie & Velvære

Den du er er en nasjonal merkevare innen egenpleie og velvære. Dette inkluderer negledesign og fotpleie.

Gründeren

Jeg er ei engasjert dame på 52 år, som midt i livet har tatt sats for å bli gründer. Er opprinnelig nordlending, men bor i dag i Trondheim. Jeg er godt gift, feiret sølvbryllup i 2021, og er mamma til en tenåring og to voksne barn.

Jeg har høyere utdanning innen økonomi og pedagogikk, og har jobbet med ledelse, skole og idrett. CVen inkluder rektor og daglig leder ved Norges Toppidrettsgymnas (NTG) i Tromsø, og daglig leder for organisasjonen MOT Norge. Av ting utenfor boksen, har jeg også vært på de nasjonale bloggerlistene under navnet Rosarektor.

Gjennom hele yrkeskarrieren har jeg vært opptatt av verdier, og brent for å gjøre en forskjell. Som person er jeg positiv, utadvendt og energisk. Jeg liker også å pynte meg. Ikke fordi det kreves av andre, men fordi jeg liker å fremheve den jeg er og får meg til å føle meg vel.

Sommeren 2021 var første gang jeg satte mine ben i en «skjønnhetssalong», og fikk både negledesign og fotbehandling. For ei som gjennom hele livet har hatt nedbitte negler og sandpapir på føttene, var det en aha-opplevelse. På den ene siden elsket jeg behandlingen og resultatet. På den andre siden følte jeg meg utilpass i en skjønnhetssalong med glorete plast og produkter av tvilsom opprinnelse.

Dette er motivasjonen for å etablere Den du er.